Nomineer een Sportfoto

Spectaculaire spelmomenten, trouwe vrijwilligers die ijverig aan het werk zijn op het sportcomplex, vertederende mini's of pupillen, treurnis na een degradatie of euforie na het kampioenschap. 

Op de Sportfoto 2017 moet een Houtens sportmoment zijn vastgelegd. Zowel amateur fotografen als professionale fotografen mogen foto's inzenden. Er mogen maximaal drie foto's per fotograaf worden ingezonden en de foto's moeten worden aangeleverd als jpg-bestand van goede kwaliteit (minimaal 2272 x 1704 pixels en 4 MB).

Zowel winnaars als genomineerden in vorige edities kunnen ook deze editie foto’s insturen, mits zij voldoen aan de bovenstaande criteria.

In de categorie Sportfoto van het Jaar wordt enkel gekeken naar de foto en het achterliggende verhaal, niet naar eventuele bijzonderheden van de fotograaf. De jury heeft geen professionele fotografische kennis, waardoor kwaliteit niet het belangrijkste criterium is bij de uiteindelijke nominatie en stemming.  

Om een foto aan te melden voor de titel Sportfoto van het jaar 2017 dient u onderstaand formulier, zo compleet mogelijk, in te vullen. Let op; u ontvangt bij een correcte aanmelding altijd een bevestiging. Voor vragen en/of bij foutmeldingen kunt u mailen naar José van Laarhoven via het contactformulier.

(velden met een * zijn verplicht)

De foto en de fotograaf aanmelden:
Wat zijn de contactgegevens van de fotograaf?
Uw contactgegevens:

Twitter Box