Sportgala Houten

Op maandag 3 februari 2020 wordt het Sportgala Houten georganiseerd. De Houtense sportwereld komt deze avond samen en onze sporters, ploegen, talenten en vrijwilligers krijgen een welverdiende plaats in de spotlight voor hun prestaties en inzet in het jaar 2019. 

Het Sportgala Houten is de feestelijke avond waarop sportprestaties, sportaanbod en sportbeleving in Houten en door Houtenaren zo breed mogelijk worden gepresenteerd. En de avond waarop sporters en sportaanbieders elkaar ontmoeten, van elkaars activiteiten vernemen en ervaring en kennis kunnen uitwisselen. Ditmaal eens niet gekleed in sporttenue, maar strak in het pak of in de mooiste jurk.

Kandidaten kunnen worden voorgedragen door sportaanbieders of sportliefhebbers uit de gemeente. Dat geldt ook voor Houtense sporters die buiten de gemeente hun sport beoefenen. Van oktober tot en met ongeveer half december kunnen kandidaten worden aangemeld.

Een onafhankelijke jury kiest vervolgens uit alle inzendingen drie genomineerden per categorie. Daarna kan iedereen online stemmen op de genomineerden en bij de uiteindelijke jury geldt dit als één stem, waarna de jury de uiteindelijke winnaars bepaalt. 

Het Sportgala Houten brengt een saluut aan de sport. In het zaalprogramma, ook gevuld met muzikale bijdrage van eigen bodem, is aandacht voor de sportieve topprestaties, maar ook voor breedtesport, jeugdsport en het aangepast sporten. Op 3 februari sluiten wij het sportjaar 2019 op feestelijke wijze definitief af.

We zien jullie graag op 3 februari 2020 en ontvangen jullie graag in het Theater Aan de Slinger!

Twitter Box