Jurylid gezocht

Sportpunt Houten verzorgt op 4 februari 2019 het Sportgala Houten 2018. De aanmeldingen voor de verschillende categorieën zijn opengesteld en jij kan bepalen wie er met de prijs vandoor gaat. Want Sportgala Houten zoekt een inwoner van Houten die het jurypanel komt versterken. 

De jury van het Sportgala heeft de belangrijke taak om uit alle aanmeldingen de genomineerden per categorie te bepalen. Nadat de genomineerden bekend zijn gemaakt wordt het publiek gevraagd om op hun favoriet te stemmen. Uiteindelijk worden de stemmen van het publiek samengevoegd met het besluit van de jury om te bepalen wie de awards zullen ontvangen. De jury bestond afgelopen jaren uit zeven personen vanuit de verschillende werkvelden. Zo zijn er twee mensen vanuit de politiek vertegenwoordigd, één persoon vanuit welzijn en zorg, één vanuit de sport en er is een afvaardiging vanuit Onze Lieve Vrouwe Broederschap. Drie jaar geleden hebben we voor het eerst een inwoner uit Houten uitgenodigd om zitting te nemen in de jury en dat bevalt ons heel goed. Kom jij als inwoner uit Houten de inwoners vertegenwoordigen? De jury komt in totaal drie avonden bij elkaar en uiteraard worden de juryleden uitgenodigd om bij het Sportgala Houten 2018 aanwezig te zijn. 

Lijkt het jou leuk om mee te lezen met alle aanmeldingen en te bepalen wie dit jaar de winnaars worden van het Sportgala? Stuur dan uiterlijk 1 november een mail met korte motivatie naar José van Laarhoven en wie weet wordt jij jurylid voor Sportgala Houten 2018! Let op, bij meerdere aanmeldingen neemt de voorzitter van de jury Sportgala Houten een besluit.

Twitter Box