Nomineer een Sporter (man of vrouw)

Ook bij het Sportgala Houten 2019 is de categorie Sporter (man of vrouw) van het jaar opengesteld. Sportpunt Houten is op zoek naar sporters die een bijzondere prestatie hebben behaald. Voor de sporttitel Sporter van het Jaar komen sporters (individueel of uit een team) in aanmerking van 18 jaar en ouder, die in Houten woonachtig zijn. Het niveau waarop de sportprestatie is geleverd kan zowel op amateur als op professioneel niveau plaats hebben gevonden. Iedereen die zich heeft aangemeld en jonger is dan 26 jaar kan ook in aanmerking komen voor de OLVB Sporttalenten prijs.

Om iemand aan te melden voor de titel Sporter 2019 dient u onderstaand formulier, zo compleet mogelijk, in te vullen. Let op; u ontvangt bij een correcte aanmelding altijd een bevestiging. Voor vragen en/of bij foutmeldingen kunt u mailen naar José van Laarhoven via het contactformulier.

(velden met een * zijn verplicht)

De persoon die u wilt aanmelden:
Wat zijn de contactgegevens van deze persoon?
Uw contactgegevens:

Dit formulier vraagt persoonsgegevens, waarvoor wij een toestemmingsverklaring hebben opgesteld. Zie onze toestemmingsverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Twitter Box