Nomineer een Sporttalent

De Sporttalentprijs wordt uitgereikt door het Onze Lieve Vrouwe Broederschap (OLVB) en bestaat uit een prijs voor het beste sporttalent en een aanmoedigingsprijs. Voor beide titels komen jonge sporters (tot en met 25 jaar) in aanmerking die in Houten wonen of in verband met studie en/of training buiten Houten woonachtig zijn. Op basis van inzet, talent en prestatie is het sporttalent een voorbeeld voor andere jeugdige sporters binnen de gemeente Houten. Iedereen die ouder is dan 18 jaar kan ook in aanmerkingen komen voor een nominatie Sporter van het Jaar.

Er worden vanuit het OLVB nog een aantal specifieke criteria gehanteerd:
- Is het talent in kwestie al herkend en erkend door objectieve, professionele buitenstaanders?
- Hoe serieus springt de kandidaat met zijn/haar talent om?
- Hoe denkt de kandidaat het eventuele prijzengeld te besteden?

Om iemand aan te melden voor de titel Sporttalent 2019 moet onderstaand formulier, zo compleet mogelijk, ingevuld worden. Daarnaast dient er een motivatiebrief bijgevoegd te worden, waarbij bovenstaande criteria worden besproken en een uitgebreide onderbouwing is toegevoegd waarom de sporter in aanmerking komt voor de prijs. Deze motivatiebrief kan zowel door de aanmelder als door de sporter zelf geschreven worden. Let op; u ontvangt bij een correcte aanmelding altijd een bevestiging. Voor vragen en/of bij foutmeldingen kunt u mailen naar José van Laarhoven via het contactformulier.

(velden met een * zijn verplicht)

De persoon die u wilt aanmelden:
Wat zijn de contactgegevens van deze persoon?
Uw contactgegevens:

Dit formulier vraagt persoonsgegevens, waarvoor wij een toestemmingsverklaring hebben opgesteld. Zie onze toestemmingsverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Twitter Box