Sponsoring

Het Sportgala Houten kan niet zonder zijn partners! Belangrijke kernwaarde van het Sportgala Houten is de samenwerking met lokale partners uit Houten en omstreken. Samen versterken we elkaar en bieden wij partners een podium met veel diversiteit aan organisaties: sport, politiek en het bedrijfsleven. Ons streven is om iedereen optimaal op zijn eigen manier tot zijn recht te laten komen in voorbereiding op én tijdens het Sportgala Houten. Dit doen we door onze sponsorpakketten als leidraad te gebruiken en vooral – waar gewenst – gezamenlijk te kijken hoe we onze samenwerking invullen. Creativiteit en eigen wensen worden hierin aangemoedigd!

Wij hopen op deze manier u een onvergetelijke avond te bezorgen. Doet u mee? 

Sportgala poster

Een aantal belangrijke (Houtense) organisaties gingen u al voor:

Sponsorpakketten

Het Sportgala Houten biedt u drie verschillende sponsorpakketten aan, met sponsorpakket Brons als basispakket. De sponsorpakketten Zilver, Goud en Goud Plus zijn exclusieve uitbreidingen op dit pakket en bieden u als partner meer ruimte en mogelijkheden in voorbereiding en op het Sportgala Houten. Zie de diverse kopjes onder het kopje 'Partners' voor een verdere toelichting hierop.

In de afgelopen jaren hebben bedrijven naast een hoop financiële sponsoring ook veel materiële sponsoring gedaan. Onder andere: 

 • Drukwerk
 • Diner, hapjes, drankjes
 • Bloemen
 • Beachvlaggen & banners
 • Optredens/entertainment

Voordelen sponsoring Sportgala Houten

Partner zijn van het Sportgala Houten kent voor u vele voordelen! U levert, middels sponsoring van het Sportgala Houten, een bijdrage aan het profileren van de sportieve prestaties in uw eigen woon- en leefomgeving; de gemeente Houten. U laat zien dat u trots bent op onze sporters en dat u hun prestaties uitermate waardeert. U kunt erop rekeningen dat vanuit de sportwereld de erkenning voor uw bijdrage grootst is en dat de sporters u zeer dankbaar zijn. 

Het Sportgala Houten is altijd op zoek naar datgene dat bij de sponsor past en naar dátgene waar u zich als sponsor ook goed bij voelt; niet iedereen is gemaakt om op het podium te staan, en het werk achter de schermen is net zo waardevol. Het Sportgala Houten hecht veel waarde aan de samenwerking met lokale partners om zo makkelijk de vertaalslag te maken naar de lokale sportorganisaties en andere partijen uit Houten. Doel is mede om de brug tussen verschillende werkvelden middels het Sportgala Houten te verkleinen en slecht een bemiddelaar te zijn om nieuwe samenwerkingen en ontwikkelingen tot stand te brengen.

 • Uitnodiging voor netwerkborrel 
 • Vermelding op diverse media kanalen van het Sportgala Houten, onder andere de website www.sportgalahouten.nl en onze Facebook- & Twitterpagina.
 • Aanwezig bij Live uitzending/livestream op maandagavond 3 februari 2020 via HoutenFM (frequentie 107.3).
 • Vermelding van sponsoren in een aantal persberichten van het Sportgala Houten en mogelijk uiting op b.v. uitnodigingen en entreebewijzen.
 • Vermelding van logo op diverse communicatiekanalen: Facebook, sponsordoek, schermen Theater Aan de Slinger
 • Logo-/diavermelding op presentatie op grote schermen tijdens zowel het voorprogramma en de prijsuitreiking in een volle theaterzaal (300 gasten).
 • Logo-/advertentievermelding in het programmaboekje uitgedeeld onder 300 gasten
 • Gereserveerde plaatsen tijdens de uitreiking van de Sportprijzen in de theaterzaal

Ziet u kansen voor sponsoring en samenwerking, neem dan contact op via het contactformulier.

Twitter Box