Programma Sportgala Houten 2023 - Sport Fiesta

Maandag 5 februari 2024 - Theater Aan de Slinger

Tijd

Activiteit

19.00 – 19.30

Inloop Sportgala Houten

19.15 – 19.30

Welkom in Theater Aan de Slinger

19.30 – 22.00

Uitreiking sportprijzen in Theater Aan de Slinger

22.00 – 00.00

Borrel

 

Acts

Balletschool Helen Wilson

Balletschool Helen Wilson is de dansschool waar plezier en kwaliteit samen dansen! Ballet, tap, jazz, modern, spitzenles, volwassenen lessen…

 voor iedereen is er wel een geschikte les. Er hangt een hele gezellige sfeer in de school en de afgelopen 29 jaar zijn er vele hechte vriendschappen gevormd.

Ook is Balletschool Helen Wilson de enige dansschool in gemeente Houten die is aangesloten bij de ‘Royal Academy of Dance’ en bij de ‘Imperial Society of Teacher of Dancing’. Hierdoor kunnen leerlingen dansexamens doen als ze dat leuk vinden.

Ons optreden tijdens het Sportgala is een samenwerking met Anja van Dorpsdichter Houten en gebaseerd op een brainstormsessie met ouders en leerlingen. Wat gebeurt er ‘achter de schermen’? Kies je voor een teamsport of een individuele sport? Hoe supporten atleten elkaar?

 

Dorpsdichter Anja Tekelenburg

 Voor het Sportgala Houten 2023 werk ik samen met Balletschool Helen Wilson   en ga ik dans voorzien van poëzie en of Spokenword als een dichters van het   team Dorpsdichters Houten. 
 Als levenskunstenaar ben ik altijd op zoek naar inspiratie om taal aan te geven   en ik vind het heerlijk om out-off the box bezig te zijn.
 Mijn motto is: Leven met Lef.

 

 

 

 

Shine

De selectiegroep ShowOff van Shine neemt jullie mee naar feestelijke sferen. Shine is een jongerencentrum voor podiumkunsten. Een plek in Houten waar jongeren terecht kunnen voor lessen, projecten en activiteiten. Waar we creëren, chillen, kletsen en plezier maken. De ultieme combinatie van kunst en welzijn voor jongeren, waar iedereen welkom is en iedereen zichzelf mag zijn. Ook als je nog niet zo goed weet wie dat is.

 

 

                                                               Emily Orsouw 

                                                               Verzacht je hart

Samen creëren Emily en Richard een unieke mix van Americana, folk en pop. Een verwarmende mix in een akoestisch jasje. In hun Nederlandstalige liedjes nemen ze je mee op reis door de zilte zee, wilde bossen en de waarheid tussen jou en mij. Emily's teksten weten je te raken met een vleugje humor, en met haar gevoelige stem weet ze als geen ander emoties om te zetten in melodieën. Laat je betoveren door deze sfeervolle en intieme set, gevuld met liedjes over liefde, verlangen en dat ene moment waarop alles klopt...

Insta: @Emilyzingt

 

Bigband Houten

Bigband Houten is opgericht in 2007 en is een ambitieuze bigband bestaande uit 18 gevorderde amateurs uit Houten en directe omgeving.

De band staat onder de bezielende leiding van dirigent en saxofonist Miklós Fürst en met de fantastische stem van Yvonne Couprie-Noordijk is de band in staat van iedere gelegenheid een feest te maken.

Bigband Houten speelt een breed en gevarieerd repertoire. Van de swingende jazz van Count Basie, Duke Ellington en Frank Sinatra, via de salsa en latin ritmes tot het hedendaagse pop en soul repertoire van onder andere Stevie Wonder, Caro Emerald, Amy Winehouse en Michael Bublé.

Deze band is regelmatig te gast op diverse bedrijfsfeesten, bij dansscholen en lokale evenementen zoals de Cultuurnacht in Houten, het jaarlijkse Sportgala in Houten en vele andere. Tevens was Bigband Houten in samenwerking met Theater aan de Slinger organisator van een aantal lokale evenementen zoals Hartje Houten en Bureau Houten en organiseerde zij reeds 5 keer eerder het evenement S(w)ing Along waarbij amateur zangers en zangeressen de kans krijgen om met een heuse Bigband op te treden.