Programma Sportgala Houten 2022 - All over again

Maandag 6 februari 2023 - Theater Aan de Slinger

Tijd

Activiteit

18.15

Inloop Netwerkborrel

18.30 – 19.15

Netwerkborrel in foyer theater Aan de Slinger genodigde

19.15 – 19.30

Welkom in Theater Aan de Slinger

19.30 – 22.00

Uitreiking sportprijzen in Theater Aan de Slinger

22.00 – 00.00

Borrel

 

Acts

 

 Sietse van Berkel - BMX

 Sietse van Berkel, voormalig wereldkampioen BMX flatland, laat jullie verbazen met zijn moves op   de BMX.
 Sietse is gespecialiseerd in tricks op de vlakke vloer en laat vanavond onder begeleiding van   muziek een vette show zien. 

 

Stardance

Stardance is een Houtense dansstudio die eigenlijk niet meer weg te denken is uit onze gemeente.
Dit jaar bestaan zij 25 jaar en hebben al heel veel kinderen, tieners en volwassenen vele dans passen bij Stardance gezet!
Al meerdere malen traden zij op bij het Sportgala Houten en ook vanavond laten 2 groepen de diversiteit van de dansstudio zien.

 

 

Casca Dura Company

 Capoeira is een spectaculaire Braziliaanse vechtkunst, ontstaan in de slaventijd. Een verrassende   mix van gevecht, acrobatiek en muziek. Hoge trappen en prachtige acrobatische bewegingen   vloeien in elkaar over, gespeeld op het ritme van traditionele capoeira-muziek. Capoeira is   veelomvattend; het bevat sport, spel, maar ook zeker cultuur.

 

 

Zumbody

Bij ZUMBODY kun je in Utrecht  en Houten de leukste ZUMBA lessen volgen onder leiding van een van de meest ervaren en gecertificeerde instructeurs van Nederland.

Bij ZUMBODY danst iedereen op eigen niveau. Op o.a. SALSA, REGGAETON, HIP HOP, MERENGUE, POP en DISCO muziek. Alles draait erom dat je met plezier en in een leuke sfeer beweegt.  Het gaat niet om de pasjes. There are no mistakes only unexpected solo's!

 

  Break4U Crew

Break4U is een onderneming en dans crew uit Houten en doet alles op het gebied van   breakdance. Denk aan; lesgeven, workshops, shows, en battles in binnen en buitenland. 2     maanden geleden waren ze nog in New York om mee te doen aan verschillende breakdance   competities, en met succes. Jorg heeft een battle gewonnen in New York! 
 Het jongerencentrum Enter in Houten is het hart van de onderneming. Hier trainen zij 4/5 keer   per week en bouwen ze aan de volgende generatie breakers uit Houten.
 Break4U doet keihard hun best om Houten te representeren in de top van de Nederlandse   breakdance scene, en tot zo ver gaat dat harstikke goed!

 

Bigband Houten

We kunnen inmiddels niet zonder ze en gelukkig zijn ze dit jaar er ook weer bij! Onder de kundige leiding van dirigent Miklós Fürst heet Bigband Houten u vanavond op muzikale wijze van harte welkom. Laat u verrassen!